Nädalavahetus oli raju, või nagu mõnus nooh. :)
Reedel sis juba 11 ajal sain kooli ees kaapekat teha, koju, netis meilid üle vaadata, kerge võiku ja suund A&T-sse. Suusad kätte, inimeste imelik pilk, lahked müüjad lubasid mul suusad ära määrida, hoolikalt tegin, rahulikult. Suusad määritud(reili suusad), keegi raha ei küsinud, kähku autosse, suund Motellisse, kerge passimine, reil oli kohal, kerge passimine veel, parkimiskella edasilükkamine paar korda, koju, võikud, netis väike chill.. Edasi kerge Elva ots, Alarile ja suur kast uute särkidega, Tartu, Hesburger, korterisse, teised riided selga ja opaaa, kell hakkas poool 6 saama, moteli juurde jõudes õnneks alles aeti lund laiali, sis comp ise..
Nagu teada sis ma vihkan võistlust kus on mingi ootamine, vintsiga jamamine, ebameeldiva nurda all olev reil(ehk sirge) jne.. Aga okey, igav oli, tegin võistlusel otsa lahti, alguses oli väga imelik tunne, aga kohe reilile sain oli nii mõnus, 27 maha ja korras. Aga siiiis, 3-4 run, veidike luhakaks läksin ja suusk jäi reili taha kinni korraks ja olemas, sokku(tegelikult reil põlvest ülesse poole ei jõudnud, sain põlvele ja käele mõnusa kriimu ja sinika (põlvel oli side peal, ilma oleks suht nutine olnud). Sis õnnestus 1 hea swich up, 45 ja BS27. 27 peale oli ka plaanis, aga sis tulin mõistusele, MÕTTETU!!! Väga ei ole vaja ennast keset Tartu linna kividele puruks kukkuda, mõttetu risk. Sis mingi hetkeks olin läbimärg ja ei viitsinud enam, teised kossid jalga ja passima, sis hääletamine, passimine ja 3. ja 2. koha ajal ei hüütud minu nime ka, väga imelik, aga oeky, ei ütle ära tasuta stuffist ja Rummist! :P Koju, pessu, rumm ühte kätte ja cola teise, taxo ja Marko Vilumaa poole. Seal passisime ala tunnike, edasi kinno, sinna jõudes ootas meid ees MASS rahvas, väga meeldiv oli näha siukest hulka inimesi filmi vaatam. Tasuta sisse, väga meeldiv, ja noo film nagu ikka, MINGE VAATAMA!!!! Nii palju head on kuulda olnud inimestelt, see kohe ajab mäele filmima minema. Film lõppes, Priidik Vesi karjumine, "Kõik Oti poole!!!" see käis üle saali, norm, järgmine peatus oli sis minu creepis, ei mäletagi enam palju oli siin inimesi, aga vaikne tore istumine oli ennem kluppi minekut. 12 ajal kluppi, vist. Klubis oli väga tore, palju tuttavaid ja veel rohkem sõpru. Kell 05.26 oli Priidik Vesi sis omas mullis juba:
Väga huumor oli, mina sain umbes poole 8 ajal magama, ma arvan, sis lahkus viimane rahvas ka vist..
Laup. olin vist haige või pohmakas, väga halb oli olla, õhtul hakkas hea kui magama läksin.
Pühap. Käisime Alari ja Inxuga shootimas. Ei tahagi kohe rääkida sellest, ilusadid kukkumise kaadred sai vähemasti, umbes tund aega ühe trikiga jamada, aga noo hea seegi, et alla ei andnud(reil ei libisenud, võttis kinni, point oli selles). Jaa täts it, klippi ei tule, sest liiga head kaadrid sai :PMASScrew shooting.

Piiiiiis!

Categories:

One Response so far.

  1. Anonymous says:

    Vesi oma tavalises elemendis. ijees jees.

Leave a Reply