Väga masendav päev ja külm päev oli, veel külmem õhtu aga sai siis midagi vähemasti korda saadetud.
Hommikul 10ks mäele, regamine ja slopi warmup(Slopestyle on homme) tunnike sõitmist ja sisse sooja, väga külm oli ja räige tuul(-18). Vaikselt timmisin hoogu õigeks ja niisama suusatunnetust, 3 ajal suutsin siis lõpuks kokku võtta ja ühe sw9 proovida, landisin rahuldavalt. Edasi vahelduva eduga timmisin, igav oli, sommide sõitmist oli ka juba igav vaadata, kõik nii lukus, tundus vähemasti.
Väga pikka aega passsimist siis sai kell 18.00, sõitjate miiting 3hüpet ja parim arvesse. Väiksed hakkasid hüppama ja naised, läks kõvasti üle tunni aja kui said esimese vooru tehtud, siis canceldati kõigil 3. voor, igalühel 2 hüpet, väga positiivne, väga külm ja närvesööv oli oodata. Naised said ka kaks vooru ära hüpatud oli meie kord, väga rõve, hoogu ei tednud, külmunud lolliks ja oodanud, anti üks testikas kõigile ja hakkas pihta. Kõik tulistasid järjest, mina kuskil keskel, ennem hüpet sw-i ja ilus sw5 tuplajapaniga, kohe meel soojem. Ma olin teine hüppaja, veel ennem sw-i hüppamist ei teadnud kas teha sw7 või sw9, oeky, otsapeal oli selge, et sw9, õhus sai veel crabi hoida ja kohtunike poole vaadata, väga mahe oli, crab lahti veits aega pimedat nurka ja maandumine, korra kükki ja püsti, tuju väga hea, aga kohe oli selge, et tuleb uuesti teha. Sõitjate miiitingul rõhutati stiili ja puhtust, ei tahetud näha swtonni ega midagi taolist. Pikka aeg ootamist, kuna sõitjaid kokku oli üle 80ne, räigelt! Teine katse, viimane katse, närvi ei olnud absoluutselt sees, ennem otsa tundus, et hoogu on liiga vähe, tugev tõuge, pörfi crab ja veel pörfin maandumine, peaks piisama, et hommseks konkurentide ees veidike edumaad saada. Tänane Big Air läheb kokku hommse slopi võistlusega, 50:50 pannakse punktid kokku, seega homme teha lihtne ja stiilne pörfi run ja saab rahus Eestisse tagasi minna.
Homme hakakb 9st warmup, RÖVEE!!!! Ei ole veel kindlat milline mu run välja näeb, homme vaatan mis teised teevad. Tagurpidi maandudes on reaalne suusad kaotada, klambrid eluvalunõrgad.

Homseni.

Categories:

Leave a Reply