Mida sis järgmised päevad kuni pühapäevani tuleb ära teha!!!
Kohe kui mul see blogi postitatud avan Bocki, avan teise, võib-olla ka kolmanda, veidike rummi ja kergel klubitiir Illusionis, sis koju magama, homme poole 9ks kooli, peale kooli üritan kuidagi Pugasse saada, võtan auto, tagasi Tartu, veidike uurin MASScrew särkidele kirjade peale saamist, magama, pool 9-ks kooli, 12 ajal litin korterisse, asjad peale, Alari peale, 14ks Tallinna. Tallinnas on 1miljon asja vaja teha(hetkel ei pruugi kõik meeles ka olla), aga 1. on vaja saada salomonist uut stuffi, vaja särgid laiali jagada, Dimale kaamera viia, oma bling-bling saada, lasta täiendada läpaka programmikogu ( Sony Vegas 8.0, ja kogu Adobe kogumik;), Sass lubas selle eest hoolt kanda, piisava koguse õllede eest. Sis tuleb veel motel paradisest läbi hüpata, kella 21ks peavad kõik toimetused tehtud olema. sest 21.00-24.00 on plaanis minna skyparki kargama, piupau pidi seal plaate keerutama ja äge möll pidi olemas seal(NO ALCOHOL just jump,Alari vast filmib ja foto ka!!), peale seda magama, vist. Ööbimine ka vaja otsida :)
Laup hommikul 11ks Alari õpetajate maja juurde, fotokoolitus. Ise põrutan lumelaua laadale, pidi reili lasta saama, lumi ja puha. Polegi veel jõudnud reili sõita, eks näiss, ise tunnen küll, et skill on veel alles, imelik. A ja laupäevaks pean ära otsustama, mingi viiisi välja nuputama, et minna SINNA! Täna sain kirja, et saaks sis torni ja puha ja võistelda, überLAHE! Aga ennem on vaja ikka korra lumel ära käia, paar asja veel korda saada, MASUTIME JU :( Õhtul pidu?! Pühap. õhtul peab kunagi koju tagasi tulema ka. Midagi on ikka teha, kindlasti midagi jäi ütlemata :)

Aga nüüd BOCK!!!

Laup. näeb ;)

Categories:

3 Responses so far.

  1. lenlug says:

    vittu lohhh,sa lähed küll sinna,ma käisin sooomes,sa ei kujuta ette kuidas jalad värisesid,seal brodega kooos oleks ikkka massmahe passida,kindlasti katsu saada ning kasuta võimalust!!!!


    Treener Timmm!

  2. MASScrew says:

    Loomulikult ma tahaksin minna, aga asi raha taga kinni, koolis pean ka veel uurima, vaja sellel ajal koolis olla, aga äkki saab, lahtine.

    Sõitja Lohh.

  3. Unknown says:

    ja sinna mine kohe kindlasti, saad räigelt feimi juurde ja igapäev sellist võimalust ju ei tule ;).

Leave a Reply