Noo hommik, kell 9.15 äratus, kikupesu ja autosse. Autos oli külm, sain auto käima, -18, ei, läheks tagasi voodisse. oeky, nali, päik oli nagu niii mahe, kahju, et fotokat ei olnud, tõesti, imeilus.
Rõngus hommikusöök, hamburger, 20.-(väga mässiv burx!!!!) edasi veel 10 min sõitu, kraadiklaas näitab nii...

Ja sis sekund peale selle pildi tegemist vaatan, kuked teepervel, eeeskujulik sõitja nagu olen, ei hakanud nokkima(pole poolteist kuud neid maanteel näinud :).
Tuunisin ennast igasuguste kaitsmetega(vasaku põlvesidemega, vasaku õlasidemega ja väike selga toestav vöö) 2paari suuski pagasssi ja mäele.
Ja sis nägin 4 konarlustega toru, maaparandus torud, PIPElife oli toetanud, tunnike tuunimist ja sis hakkas pihta. Ülimahe, algul oli raske pihta saada kuidas toimima peab, aga lõpuks oli asi käpas.. Kokkuvõttes kaks uut trikki, polnud never ennem proovinud ja suht kähku olid olemas. Homme Alari ka shootima, peab sis selle kõik uuesti tegema, loodan, et kõik jääb samaks. Haiget sai aga olen väga rahul, lausa üli rahul..
Päike ja eriti äga liiin(1spine, 2tavalist toru, 1ülesse toru ja üks väike hüpe.)
Hommehommehomme ja loomulikult ülehomme jne, saab shootida/pilte..
Massiv, näeb!!!

Categories:

4 Responses so far.

  1. Etž says:

    Olen präägu Portugalis, siin müüakse SuperBOCKi ! :) Kui tahad, ja mul kohvrisse ruumi jääb, saaks isegi ühe tuua sulle :D

  2. Unknown says:

    Noo aga mis passsid, bocki jaoks ikka ruumi.

  3. Etž says:

    Türrrr. Jõudsin alles nüüd koju, kohver kaalus 19.9kg, võis 20..... Ei mahtund sisse, no mahtus aga kaal ei mahtund :S

Leave a Reply